Post by niapresettachi on Feb 7, 2022 13:36:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej złota ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
Racing Fever: Moto Corrida fnh
Uwielbiam tę grę, ale samochody przejeżdżające przez inne samochody, ta usterka jest dość irytująca, gdy jeździsz na ogonie, po drodze zderzasz się z innymi samochodami bez tej usterki, dałbym mu 5 gwiazdek
Ładna grafika... bardzo mi się podobała, ale dlaczego nie jestem w stanie grać po poziomie 2... irytuje mnie to, próbowałem wiele razy, ale nadal nie jestem w stanie przejść do następnego poziomu
Kiedy gram w tę grę, mój telefon się zawiesza. Grafika jest kiepska. Jednym słowem to niezbyt dobra gra.
Gra super, ale nie zapisały się postępy w grze i znowu jeżdżę skuterem zamiast motorem, który sobie kupilem. Za to odejmuję 2 gwiazdki.
To przeciętna gra, ponieważ nienawidzę dostępnych rodzajów sterowania… Ale jeśli weźmiemy pod uwagę motocykle, są one dobre. Poziomów jest bardzo niewiele i zakończy się to bardzo łatwo z powodu trybu… Daj pewną poprawę w sprawa z kontrolkami ... myślę, że zostanie to rozwiązane w zaktualizowanej wersji
Gra jest dobra, ale pojawił się problem polegający na tym, że tym razem otwieram grę gra nie działa proszę rozwiązać ten problem jak najszybciej 🤠
To fajna gra, ale dodają więcej rowerów i misja jest dobra, ale misja zimowego gangu nr 22 to czas jest taki mały 10.s na czas 15.s I inna gra vas fajna 🤟🤟
Fajna gierka na zabicie nudy
Jest git na zabicie czasu 😉
Bardzo dobra aplikacja do grania w grę po wyszukiwaniu gry w typie wyścigów, aby grać jak zmieniacz gier i grać w dobrą grę i mieć szansę na powrót do domu na pierwszym miejscu w tej grze, bez nikogo w szczególności, aby być najlepszym graczem na boisku w fazie play-off, ale nie chcę grać w mecz moim Trainem ani czymś podobnym i nie działa to dla zespołu, który był świetnym zespołem od ponad dekady w jednej z tych rzeczy że możemy to zrobić, będzie to pierwszy raz, kiedy damy100
Plz gameguru zrobić coś dla reklam wkrótce! To irytujące. Dlatego daję 1 gwiazdkę. Ta reklama w grze Doprowadza mnie do szału.
po ukończeniu trzeciego poziomu... nie wiem, jak przejść do następnego poziomu. po poziomie zimowym nie można przejść na poziom 17... nie było odpowiedniej notatki. powinienem był powiedzieć coś, co robię źle lub co zrobiłem źle.
to bardzo ciekawa gra Dobra grafika i sterowanie Myślę, że tryb darmowy powinien być konfigurowalny I kiedy kontynuowałem grę, pojawiły się usterki
LUBIĘ TĘ GRĘ I WIELE ROWERÓW W TEJ GRZE. TA GRA JEST FANTASTYCZNA. I ZABAWNE MOMENTY I POWAŻNE MOMENTY W TEJ GRZE BARDZO LUBIĘ. W NASTĘPNEJ AKTUALIZACJI DODASZ WIĘCEJ SAMOCHODÓW I MOTOCYKLI ORAZ WIĘCEJ KOLORÓW W NASTĘPNEJ AKTUALIZACJI. PROSZĘ DODAĆ OPCJE ZAPROSZENIA DLA WIELU GRACZY. DZIĘKI ZA ZROBIENIE TEJ GRY ........ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gra ma dobrą grafikę. Ale nie mogę grać w trybie multiplayer
Ta gra jest dobra, ale wiele rzeczy jest zablokowanych, więc otwórz więcej poziomów tej gry!
O rany, to jest fajne! W przeszłości trzeba było czekać 30s na reklamy na każde 10-20s gry. Nie teraz. Dźwięk, grafika i sterowanie są bardzo realistyczne. Kocham motocykle i muszę powiedzieć: Cafe Racer, Racing Fever i Traffic Rider to świetne gry, jeśli kochasz też MC. Nauka ich zajmuje trochę czasu (tuning + modernizacja rowerów za zarobione pieniądze), ale to sprawia, że gry są trochę ciekawsze. 4 --=> 5 gwiazdek teraz, gdy nie nękają mnie reklamy.
najlepsza i realistyczna animacja oraz bardzo ciekawe misje i wymagające wydarzenia mój fevrait to runda eliminacyjna 😍🙋🙌✌👌👌👌👌
To najgorsza gra, jaką kiedykolwiek widziałem.🤬Nie próbuj instalować tej gry. Jeśli go zainstalujesz, z czasem tracisz Mb.
Plz zrobić coś z trybu wieloosobowego, a gra jest dobrze rozwinięta
Brak zakrętów
Czasami to nie działa poprawnie. W czasie wyścigu był ekran, który można zatrzymać.
To bardzo piękna gra do grania. Jeśli chcesz kupić jakiś rower, będziesz musiał uzyskać wysoki wynik. Zmiana jest tylko stała.
gra nie otwiera się i wymusza zamknięcie na ekranie startowym logo gorączki wyścigowej to jest pierwszy problem drugi problem dotyczy użycia opcji zapisz i wczytaj jeśli moje zapisane dane nie wczytają się ponownie (moje rowery ładują się, ale z zerem modyfikacje, postępy w wyścigach, ale niekompletne, więc muszę je wszystkie powtórzyć)
Super
Racing Fever: Moto Corrida fnh
Najgorsze badziewie w jakie grałem nie polecam
Gra śmieci !!! Zainstalowałem tę grę i odinstalowałem ją po zagraniu trzy lub cztery razy. Ta gra jest bardzo śmieciowa w moim języku i jeśli chcesz grać w tego typu gry, możesz zagrać w kierowcę ruchu ulicznego itp. Nie sugerowałbym tej. Przepraszam!
świetna gra, ale statystyki nie są poprawnie wyświetlane na koniec wyścigu. Mam zrzut ekranu, jeśli programiści chcą zobaczyć. np. Wygrywasz wyścig, ale pokazany czas przeciwnika jest krótszy niż twój.
to jest zbyt błędne. po kilku zgniataniach drogi i wszystkie elementy akceptują pojazdy znikają. po dopasowaniu wyświetlone żądanie rewanżu, ale zaakceptowanie go zwraca nieznany komunikat o błędzie. a ja nawet nie mam tej opcji rewanżu po mojej stronie!
Ta gra to totalne śmieci, które trzeba poprawić, nie instaluj tej gry
Tryb wieloosobowy powinien być aktywny przez Bluetooth lub Hotspot, w przeciwnym razie gra jest nudna po ukończeniu etapów
kiedyś pracował i grałem. po nowej aktualizacji ostatnio nie pozwala mi już grać w żadnym wyścigu na moim obecnym poziomie. odinstalowanie i ponowne zainstalowanie nie działało. już tego nie płacę. nierekomedowane.
Daję 1 gwiazdkę a wogule gra głupia
Fajna gierka polecam ale dodajcie nowe motory i wyścigi
super
Kiedy zacząłem grę, była świetna, ale teraz po 8 lub 9 dniach tylko się opóźnia 😭😭😭
fajna gra polecam
Daj spokój... Spodziewałem się lepszych dźwięków. Chłopaki… Rowery nie mają takiej mocy… Dźwięk jest żałosny… Można zrobić lepiej
Bardzo dobra gra, ale mają bardzo złe rzeczy, które pomogą spowolnić grę. Rozwiąż problem, a następnie uruchom grę z nową wersją
Uchwyt powinien być ruchomy ..... aktualnie uruchomiony prędkościomierz powinien być na uchwycie .... w grze online ..... Popraw pojazd przeciwnika i jego prędkość poprawnie ... Dzięki. W przeciwnym razie niesamowita gra w historii
паркирање аутомобила 3д игре Стратегије gmx
Ta gra jest epicka
Bardzo dobra gra, Dostosowywanie roweru jest bardzo dobre, ale proszę dodać zakręty w grze i dodać rampy
fajna gierka ale gdy się wymija auta i się ich nie dotknie to gra mówi, że dotknąłeś i przegrywasz
Całkiem fajna gra, ale wymagają pewnych ulepszeń, aby gra była lepsza
Ta gra jest bardzo ładna, ale 1maszyny reklam bardzo reklamy, proszę wyczyścić reklamy
moze byc
To pierwsza gra, w którą grałem za moich dzieci. Uwielbiam tę grę, a motocykle są naprawdę super grafiką i powinieneś dodać mod dla wielu graczy, abyś mógł rozwijać grę, a wielu członków może wypróbować tę grę, dodać tryb wieloosobowy i dodać więcej rowerów powodzenia
Naprawdę podoba mi się aparat z trzecim kątem.. tylko jedna rzecz mi przeszkadza, to sposób, w jaki ciało motocyklisty porusza się na rowerze podczas manewrowania.. To nie wygląda tak dobrze.. Gra Btw jest zbyt dobra w czasie..
Gra jest pełna błędów, zwłaszcza dodane rowery są super glitchy. Wcześniej było dobrze, ale teraz jest do bani!!
Właściwie grałem w tę grę razy i czuję się świetnie, ale proszę, czy możesz dodać więcej misji, jest ich tylko 100, dodaj więcej 50, a także pozwól, aby drogi były trudne