Post by niapresettachi on Feb 7, 2022 14:10:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά την άπειρη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Παλιότερα μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Αλλά, ποτέ μην κερδίσετε καμία ανταμοιβή πια. Σε κοροϊδεύουν να πιστεύεις ότι τους κερδίζεις, αλλά τους «φορτίζεις» μόνο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Είμαι στο 1460 και τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά δύσκολα. Καμία πλάκα πια. Απεγκατάσταση
Κολλαει οταν παω να παιξω το τελευταιο event με το 4000level!και δεν βγαζει πλεον και βιντεακια με δωρα η' εξτρα κινησεις,οπως πιο παλια...παρακαλω φτιαξε το,ειναι εκνευριστικο
Farm Heroes Saga Boshqalar fmbf
Πραγματικά διασκεδάζω πολύ παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Είναι απλώς αρκετά δύσκολο για να σας κρατήσει το ενδιαφέρον, αλλά όχι σε σημείο απογοήτευσης. Αυτό είναι σπάνιο να το βρεις.
Αγαπήστε το παιχνίδι. Δυστυχώς, κάθε φορά που περνάω ένα επίπεδο, το επόμενο επίπεδο δεν με αφήνει να κάνω κίνηση. Πρέπει να τελειώσω το παιχνίδι, να χάσω τη ζωή μου, να χάσω το μπόνους, το booster και το κόστος του booster. Μόλις βγω μια φορά και ξαναπροσπαθώ, λειτουργεί ξανά μέχρι να περάσω το επόμενο επίπεδο και είναι το ίδιο πράγμα ξανά. Σίγουρα ελπίζω να διορθωθεί σύντομα. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι μέχρι τώρα.
Πολλά διαφορετικά επίπεδα με ένα μείγμα από σκληρά και εύκολα επίπεδα. Απολαύστε αυτό το παιχνίδι
Άλλαξα κινητό τηλέφωνο κ έχωσα όλες τις βοήθειες. Επίσης με γύρισε 5πιστες πίσω κ μου το έκανε και άλλες 2φορές.
Αγαπώ πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, διορθώστε το πρόβλημα των Αποστολών που απαιτούν να κερδίσετε επίπεδα "Σκληρά". Τα σκληρά επίπεδα δεν υπάρχουν, ονομάζονται "Super Hard" και επομένως είναι αδύνατο να νικήσετε αυτό το Quest. Γιατί δεν υπάρχουν. Διορθώστε το και θα του έδινα 5 αστέρια.
Το παίζω κυριολεκτικά από τότε που βγήκε. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα κατεβάζω πάντα ανεξάρτητα από τη συσκευή που έχω μόνο και μόνο επειδή χαλαρώνει τη διάθεσή μου. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια παζλ. Αυτό είναι 100% για εσάς
Ειμαι στην 4120 πιστα κ εδω κ δεκα μερες παρα τις ενημερωσεις δεν εχετε ανοιξει καινουριες πιστες . Παρακαλω φτιαξε το επιτελους!!
Με πετάι έκσο σινέξια. Φτιάκστε.
Λατρεύεις να παίζεις! Ο σύζυγός μου και εγώ αγωνιζόμαστε για να δούμε ποιος μπορεί να μείνει μπροστά! Πολύ πλάκα!! Θα θέλαμε να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τα ΦΑΣΟΛΙΑ που συλλέγουμε για να αγοράσουμε περισσότερα από το φτυάρι. Ίσως τουλάχιστον να κάνουμε εναλλαγή μεταξύ κάθε στοιχείου που χρησιμοποιούμε για να μας βοηθήσει.
Γιατί υπήρχε ένα επιπλέον παιχνίδι 45 επιπέδων και μετά εξαφανίστηκε; Είπε ότι είχε 6 ημέρες και ήταν στο παιχνίδι μόνο για 3;
Farm Heroes Saga Casual wqk
εθιστικό....δυστυχώς αυτό το πράγμα έχει δυσλειτουργίες και δεν ξέρω γιατί και τι να το κάνω. Όλες οι κινήσεις "βοήθειας" είναι κλειδωμένες. Καταφέρνω να περάσω ένα επίπεδο και το μπόνους φτυάρι ή οτιδήποτε άλλο δείχνει όπως προστέθηκε, αλλά σε επίπεδο παιχνιδιού όλα δείχνουν λουκέτο. Προφανώς έχασα τα αντικείμενα που αγόρασα 😝, δεν μπορώ να "κερδίσω" ή να αγοράσω, οπότε ποιο είναι το νόημα. Εξοικονομώ πολλά $$$ αφού δεν κάνω αγορές σε εφαρμογές......
Έφτασα 25 βαρετό μονότονο σχεδόν παίζει μονοτου
ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ TO FACEBOOK ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ??
Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι αυτή η τελευταία ενημέρωση φαίνεται ότι έχει διορθώσει όλα τα προβλήματα κλειδώματος και έκανε αυτό το παιχνίδι μια χαρά να παίξει ξανά!! Τώρα είναι πίσω στα πέντε αστέρια για μένα
Ρε παιδια ολο με πεταει.τ θα γινει? Αιντε φτιαχτε το
Πάνω από όλα, μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι ο ΗΛΙΘΟΣ κουμπαράς που μαζεύει το χρυσό που κερδίζω για την ολοκλήρωση ενός επιπέδου, αλλά μετά υποτίθεται ότι θα πληρώσω χρήματα για να "σπάσω την τράπεζα" και να πάρω το χρυσό που κέρδισα. Αυτό δεν είναι δίκαιο! ΔΕΝ θα πληρώσω πραγματικά χρήματα για να συλλέξω ΨΕΥΤΙΚΟ χρυσό που κέρδισα παίζοντας το παιχνίδι σας. ΠΕΡΙΟΔΟΣ. Ξεφορτωθείτε τον κουμπαρά!
Απολαμβάνω πραγματικά να παίζετε αυτό το παιχνίδι, καθώς τα περισσότερα παιχνίδια γίνονται βαρετά, οι ήρωες φάρμας συνεχίζουν να με ενδιαφέρουν!!
Χάλια το παιχνίδι. Ολο κολλάει.... φτιάξτε το!
Δεν ανοίγει!!!
Τελειότητα
Συνεχίζω να φτάνω στο επίπεδο 13 και δεν μπορώ να πάρω το έπαθλο. Έχω εγκαταστήσει το παιχνίδι 3 φορές χωρίς αποτέλεσμα. Παίζω αυτό το παιχνίδι πριν λίγο καιρό, και μου άρεσε.. Αλλά δεν προσπαθώ να κάνω περισσότερες εγκαταστάσεις. Θα έδινα 5 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι αν μπορούσα να ξεπεράσω το επίπεδο 13.
Ξεκινά αργά αλλά γίνεται προκλητικό και διασκεδαστικό. Πάνω από όλα δεν είναι κακό! Λίγα σφάλματα που χρειάζονται μια νέα ενημέρωση με νέο κακόβουλο λογισμικό, αλλά ακόμα αρκετά καλά.😎
Γιατι κολαει απο θς πρωτες πιστες φτιαξτε το.και κλεινει μονο του.
Μετα την τελευταια ενημερωση με πεταει συνεχεια εξω...!
Μου αρέσει το Farm Heroes Saga, αλλά δεν μου αρέσουν όλα τα πράγματα που πρέπει να περάσω για να παίξω το παιχνίδι από ένα επίπεδο στο άλλο. Θέλω απλώς να παίξω το παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να περιμένω να πατήσω αυτό το κουμπί και αυτό το κουμπί, μπορεί να έχω μόνο 5 λεπτά για να παίξω, όχι να περιμένω 5 λεπτά και μετά να παίξω, ευχαριστώ καλή μέρα.
Βαρέθηκα να παίζω τα ίδια επίπεδα σε διαφορετικά επίπεδα και τα crappies χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσω το γύρισμα από ό,τι παίζω εγώ. Μία ήταν δώδεκα φορές πριν πάω να παίξω. Ξεφορτώσου τους!!!!!
Μολις μπαινω στο παιχνιδι με πεταει εξω
Εξαιρετική
Farm Heroes Saga Інше sbk
Θα γίνει απεγκατάσταση όταν ολοκληρωθεί με την τρέχουσα ομαδική συνεδρία (προτιμώ να επιλέξω να είμαι σε μια ομάδα για ένα). Τα περισσότερα επίπεδα καταλήγετε να πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα ενισχυτές για να ολοκληρώσετε, επομένως είναι σωστά, δωρεάν για λήψη, αλλά αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, μπορεί να χρειαστούν μέρες για να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο. Η χαλάρωση δεν είναι η λέξη που περιγράφει αυτό το παιχνίδι. Μισώ τα πρόβατα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ομοιοκαταληξία ή λόγος για την κίνησή τους, οπότε όταν νομίζετε ότι έχετε απομείνει 1 κίνηση, το ανόητο πρόβατο κάνει κάτι επιβαρυντικό.
Καλό παιχνίδι, εθιστικό, αλλά σταμάτησα να το παίζω γιατί κάθε φορά που το εκκινώ, πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του τηλεφώνου μου για να κλείσω την εφαρμογή. Δεν θα κλείσει!!! Αυτό δεν είναι καλό!
Ακόμα περνάτε υπέροχα με αυτό το παιχνίδι! Λατρεύω τις ενημερώσεις. Τα εξαιρετικά σκληρά επίπεδα είναι εξαιρετικά προκλητικά!
Δεν είναι δυνατή η χρήση ενισχυτών. Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Θα βγάζετε πολλά λεφτά από εμένα!! Διορθώστε ή θα απεγκατασταθεί οριστικά. Παίζω αυτό το παιχνίδι για χρόνια. Τόσο απογοητευτικό.
Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, είμαι στο επίπεδο # 2234 και φαίνεται να έχει πολύ πιο διασκεδαστικά επίπεδα για να νικήσεις, οπότε ναι, προτείνω να το δοκιμάσετε, θα απολαύσετε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου, γι' αυτό να προσέχω. βάλτε ξυπνητήρια για σημαντικά πράγματα για να μην αργήσετε...
Δεν ανοιγει ολα τα παιχνιδια
με πεταει συνεχεια εξω φτιαξε το επιτελους
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά είναι σε πολλά pop ups του παιχνιδιού. Παίρνετε τουλάχιστον 5 αναδυόμενα παράθυρα προτού μπορέσετε να παίξετε το παιχνίδι. Είναι ωραίο να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι, αλλά θέλω απλώς να παίξω.
Τα αστέρια που συνεχίζεις να κερδίζεις δεν τελειώνουν ποτέ γιατί σταματά να κινείται και μερικές φορές η κατάταξη είναι λάθος. Κάποιος με χαμηλότερη βαθμολογία είναι πάνω από εσάς. Χρειάζεται λίγη δουλειά. Θα γίνει απεγκατάσταση και εύρεση καλύτερου παιχνιδιού για παιχνίδι. Ποτέ δεν κερδίζεις πραγματικά τα αστέρια που σου λένε συνέχεια ότι θα κερδίσεις. Επίσης ποτέ δεν κερδίζεις περισσότερες ράβδους χρυσού. Οι αγώνες που συνεχίζετε να κερδίζετε κανένα μεγάλο νικητήριο έπαθλο είναι η ψευδαίσθηση για να συνεχίσετε να παίζετε.
Βοήθεια παρακαλώ! Αφού κάνω την τελευταία ενημέρωση, δεν λαμβάνω πλέον τα ειδικά συμβάντα. Έκανα απεγκατάσταση, επανεγκατάσταση - έλαβα ένα συμβάν στη μέση του και μετά έχασα όλες τις ενισχύσεις μου. Επίσης γιατί έβαλες χρονόμετρο στην Bonnie?? Αυτό είναι πολύ άθλιο πράγμα. Πλήρωσα για να την φέρω στο επίπεδο 5 αρχικά. Δεν θέλω ποτέ να σας δώσω χρήματα στο μέλλον. Συνήθιζα να έριχνα $1,99 εδώ κι εκεί. Ποτέ ξανά λόγω της απληστίας σου. Τέλος, προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών πριν αφήσω αυτήν την κριτική.
Mini Block Craft פנאי vaml